Pentuja


Ei suunnitelmia tällä hetkellä
Kennel Dinafix´s-pennut luovutetaan

* rekisteröityinä Suomen kennelliiton rekisteriin
* mikrosirulla tunnistusmerkittyinä
* eläinlääkärin tarkastamina
* suursnautserin pennut myös virallisesti silmätarkastettuina (pentutarkastus n. 7 viikon iässä)

  • Suursnautserin pentujen ostajien tulee sitoutua virallisesti lonkka-ja kyynärkuvauttamaan sekä silmätarkastuttamaan koiransa kahteen ikävuoteen mennessä. Samalla kasvattaja lupautuu palauttamaan ostosummasta ostohetkellä sovitun summan, kun vaadittavat terveystutkimukset (silmäpeilaus ja röntgentutkimus lonkista ja kyynäristä) ja kilpirauhastesti on tehty.

  • Kääpiösnautserin pentujen ostajien tulee sitoutua virallisesti silmä-ja polvitarkastuttamaan koiransa kahteen ikävuoteen mennessä.

  • Kaikkien kasvattien toivotaan osallistuvan luonnetestiin sekä käyvän kerran näyttelyssä tai ulkomuodon jalostustarkastuksessa.

  • Kauppa-ja sijoitussopimuksissa käytetään SKL:n lomakkeita ja noudatetaan SKL:n suosituksia.

  • Pennut kasvavat kotioloissa normaaleja elämän ääniä kuullen ja seuraten sekä muihin lauman koiriin tutustuen. Pennuille annetaan paljon aikaa ja niitä käsitellään päivittäin. Haluamme tarjota meillä syntyville pennuille parhaimmat mahdolliset eväät harrastuskoiran elämän alkuun.

  • Pennun mukaan tulee "aloituspaketti”, joka sisältää kattavan informaatiokansion. Kansiosta löytyy tietoa niin kääpiö/suursnautserista rotuna, koulutuksesta, ruokinnasta, terveydenhoidosta kuin koirasi vanhemmistakin. Lisäksi mukaan tulee pennulle syötettävää ruokaa.

  • Mahdollisuuksien mukaan kasvattini myös pentutestataan ennen luovutusta, jolloin omat näkemykseni pentujen luonteista saavat vahvistusta ja pennunottaja saa myös ulkopuolisen henkilön arvion pennustaan.